topkiss.ro

Internetul este mai mult decat plin de site-uri unde puteti gasi muzica noua si filme online. Ce diferentiaza site-ul pe care prezint acum de celelalte? In primul rand este un site romanesc unde veti gasi o varietate de informatii ( pana la articole utile despre sanatate , curs valutar sau stiri din showbiz).

Site-ul este impartatit in niste categorii usor de intuit ( ceea ce este bine) . Sunt placut surprins ca ofera posibilitatea tinerilor artisti sa se faca cunoscuti pe acest site. Poti vedea clipuri video, dar in acelasi timp gasesti si filme online de inalta claritate . Puteti sa le descarcati pe cele gratuite. In dreptul articolele despre muzica online poti gasi, de cele mai multe ori, si versuri.

Designul este placut, usor de manevrat pentru un utilizator la prima vedere, dar as avea cateva obiectii. In primul rand consider ca widgetul Facebook ar trebui sa fie mai mic. Ocupa mult spatiu inutil si , din cate vad, nici nu prea are succes ( in momentul scrierii articolului fiind doar 25 de “like”). In al doilea rand, as fi preferat o asezare a articolelor pe doua coloane.

In schimb, chiar imi place asezarea celor mai noi articole pe categorii in footer si ca este usor vizibila casuta de cautare. Este utila si fac navigarea mult mai usoara.

Acestea fiind spuse, urez succes in continuare administratorilor si editorilor site-ului!

UPDATE: Dat fiind ca s-a constat o teapa tot ce a fost numit topkiss.ro, va rog sa uitati cat mai repede acest site…

3 Replies to “topkiss.ro”

  1. Pingback: Nu toate-s la fel
  2. Ar trebui sa scoti linkurile catre site. A fost o teapa tot concursul. Nu merita promovat, dupa ce a facut ce a facut:

Comments are closed.