Sunt blogger și nu am cărți de vizită…

Despre ce este vorba? Activitatea de online te pune din când în când față în față cu diferite persoane (publice sau nu), uneori existând posibilitatea de a colabora pe viitor cu aceste persoane.

Pe partea de branding personal se inflitrează mai multe aspecte:

  • proiectele în care ești implicat;
  • CV-ul;
  • ideile;
  • impactul creat în momentul face-to-face.

Despre trecut, CV și idei nu o să discut acum. Unele au nu le voi aborda niciodată pe blog pentru a mă lăuda, iar altele (ideile) sunt puse pe lista de așteptare.

Impactul creat în momentul în care ești față în față cu o anumită persoană are un rol foarte mare, în sensul că poate compensa deficiențele de comunicare de până atunci sau poate crea mai multe discrepanțe.

În ambele cazuri, este loc de mai bine. Un schimb de cărți de vizite, o carte de vizită lăsată creează o puternică impresie pe partea de branding. În plus, oferă informații relevante privind cine ești, de unde ești și cum pot să dau de tine.

Mi s-a întâmplat să fac rost de niște cărți de vizită acum vreo doi ani și tocmai acum să le folosesc pentru anumite acțiune. Ce înseamnă asta? Ei, bine, rezistă în timp, reprezintă dovadă stabilității.

PrintCenter.ro vine cu satisfacerea acestei nevoi, realizând cărți de vizită după bunul plac. Există o gamă variată: pe carton simplu, speciale, transparente.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.