Două stagii pe relații internaționale

Două stagii pe relații internaționale

Recent, mi-au ajuns în față câteva surse cu stagii de practică pentru studenții, în special pentru cei din domeniul relațiilor internaționale și științe politice, pe care le voi enumera, pe scurt, aici:

1 stagiu la FOND

Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND) a scos la concurs un post de stagiar pentru o perioadă de 2-3 luni. Deadline-ul pentru depunerea aplicațiilor este 15 mai, ora 17:00. Trebuie să trimiteți un CV, o scrisoare de motivație și, ulterior, persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu. Experiența este testată și o recomand, mai ales dacă sunteți pasionați de domeniul dezvoltării internaționale. Găsiți aici call-ul, precum și trei testimoniale la adresa aceasta.

sursa imagine: Aekkaphob / Shutterstock.com

1 stagiu la UNHCR în România

Reprezentanța UNHCR în România oferă stagii pe tot parcursul anului studenților dedicați. Acestea pornesc, în general, de la trei luni. Acum, au un loc în departamentul de protecția refugiaților. Deadline-ul pentru trimiterea aplicațiilor este 15 mai. Ce trebuie să facă cei interesați? Să trimită aplicația conținând CV, scrisoare de motivație și formularul UN Personal History. Detalii aici.

Așadar, dacă vă pasionează problematica development-ului sau statutul refugiaților, aceste două oportunități de stagiu pot fi puncte bune plecare.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.