Să zâmbim împreună!

Zâmbetele noastre pot ajuta Crucea Roșie. Vă puteți imagina așa ceva? Ei, bine, datorită Colgate România acest lucru este foarte posibil. Procedeul este foarte simplu: voi încărcați un zâmbet în aplicația special concepută de pe Facebook, iar în contul Crucii Roșii se va duce câte un produs.

Zâmbind, împărțim zâmbete. 2.0 pentru zâmbete în off-line. Haideți că putem să o facem și pe asta. Eu, unul, promit că săptămâna viitoare îmi voi face o poză în care voi zâmbi. Va fi ceva nou pentru că, de obicei, nu fac asta. Și o voi încărca și pe blog pentru a vedea că rândurile acestea nu sunt minciuni.

Remember:

1. Ai poză cu tine zâmbind? Ce mai stai, uploadeaz-o prin intermediul aplicației. Dacă nu ai, fă-ți!

2. Zâmbește și informează-ți prietenii în legătură cu asta. Și ei pot contribui la realizarea acestei fapte bune. Distribuie!

P.S.: Mulțumesc @Chinezu pentru detalii. Chiar merită să facem acest lucru bun… Haideți, la upload!

P.S.: Pentru fiecare blogger care se va înscrie în această campanie și va anunța, la rândul său, existența printr-un articol de genul acesta (și care mă va anunța, desigur), voi publica câte un review scurt pe www.blidaru.net.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.