Mâine, se lansează Radio Teen

E online, e molipsitor de tânăr și e pe punctul de a spune „start emisie”. Vorbim de Radio Teen, un start-up creativ născut în ultimele luni, gândit de o echipă de tineri pasionați de industria audioviziuală și de antreprenoriat. Radio Teen este un portal dedicat tinerilor, în care aceștia vor asculta cea mai bună muzică1, vor descoperi cele mai interesante evenimente și oportunități2, veți afla știrile zilei, dar și subiecte de interes pentru tine(ri).

Radio Teen se lansează pe 30 iunie

Pe 30 iunie, la 9:00, începem activitatea. Spun începem, deoarece acum câteva luni, am decis să sprijin această inițiativă. Are potențial și sper că va crește frumos. În spatele ei, se află câțiva tineri ambițioși de la Academia de Studii Economice3.

Programul de emisie va fi de dimineața până seara, de la 9:00 până seara târziu. Totodată, oamenii din spatele acestui proiect sunt deschiși la propuneri și idei din exterior. Acesta este un lucru bun, dat fiind că se dorește a fi un radio de la tineri pentru tineri. Va fi disponibil online, la www.radioteen.ro. Voi avea o emisiune de weekend și voi publica câteva articole pe site.

Ne vedem în 2020 la Radio Teen

Ne vedem în 2020 este numele emisiunii pe care o voi avea sâmbăta și duminica la Radio Teen. Formatul are legătură cu viitorul, dar, mai ales, cu tinerii de viitor. Veți face cunoștință în fiecare săptămână cu doi tineri excepționali, care vă vor răspunde la întrebări, care au cu ce să se mândrească și care reușesc să se facă remarcați în comunitatea locală, în comunitatea academică.  Voi reveni cu un articol în care voi explica conceptul din spatele emisiunii.

  1. și aici, chiar spun bună []
  2. pe care vi le vom spune dacă ne ascultați sau dacă ne citiți []
  3. fac o paranteză, cred că am avut trei „case” universitare în primul an – SNSPA, unde am studiat, Facultatea de Drept, unde am participat la un număr de proiecte și acțiuni, Academia de Studii Economice – aceeași situația ca Dreptul []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.