Monitorizare alegeri pentru Consiliul Școlar al Elevilor

După cum știți, în toată țara, în perioada 15-19 octombrie 2012, sunt organizate alegerile pentru funcțiile de secretar, vicepreședinți și președinte din cadrul Consiliului Școlar al Elevilor. Este, practic, primul pas spre noul mandat, urmând a fi organizate la sfârșitul lunii octombrie cele pentru Consiliul Județean al Elevilor, în decembrie pentru Consiliul Regional, iar în ianuarie va fi definitivat noul Birou Executiv al Consiliului Național al Elevilor.

Săptămâna aceasta voi merge pentru a monitoriza buna desfășurare a alegerilor din patru licee, fiind observator din partea Consiliului Județean al Elevilor Vrancea. Astfel, marți, 16 octombrie, voi fi prezent la Liceul cu Program Sportiv, miercuri voi merge la Colegul Economic „Mihail Kogălniceanu”, iar vineri voi fi la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, dar și la Colegiul Național „Unirea”, liceu unde îmi voi încheia mandatul de vicepreședinte.

Pot spune că îmi doresc niște sesiuni electorale corecte, democratice  și care să pună în valoare persoane care pot deveni un real sprijin pentru Consiliul Elevilor.

One Reply to “Monitorizare alegeri pentru Consiliul Școlar al Elevilor”

Comments are closed.