Doar in Romania

Titlul acestui articol dupa cum nu stiti este si titlul unei categorii de articole de lauda si ocara asupra romanilor, Romaniei, parerilor despre romani si Romania.

Am numit acest articol asa pentru ca mi se pare un articol exceptional , o idee exceptionala, doar in Romania.

Cat de inteligent poti sa fii sa acorzi 500 000 000 pentru un site? Cat de destept poti sa fii sa faci acest lucru in timp de criza, in  momente in care profesorii mor de foame, somerii cresc cu 50% pe zi, iar autostrazile  incep sa dispara?

Sa fim seriosi. Altceva nu avem de placut. Lumea chiar crede ca “prostimea ” va folosi online-ul sa isi plateasca darile catre stat? Pun pariu ca mos Vasile si baba Mariuca nu se vor duce la internet cafe sa afle crudul adevar despre Romania in care si-au mancat viata.

Suma mi se pare peste limite. Nu sunt eu o personalitate in acest domeniu, nu sunt un mare economist, dar cat de prost trebuie sa fii sa iti dai seama ca lipseste transparenta in aceasta afacere. 99,99% din oameni sunt sigur ca majoritatea banilor vor intra in buzunarii unor smecheri de Romania care conduc Ferarri, Rolls Royce si alte rable ( in comparatie cu masinile enumerate anterior).

Dar totul e posibil. Nu am aflat pana acum ca un alt stat sa aiba un astfel de sistem, un sistem care va reduce fraudele, care va pune punct coruptiei in ROMANIA…Romania, ce nume frumos! Numai cuvinte de lauda pentru o tara care isi bate joc de muncitori, de oameni, si cel mai rau de bietii fosti salariati…Dar este ..( suspans) RO-MA-NI-A! romania….Land of choice became land of jokes….Asa cum prevedeau cei de la Divertis…

Dar sa nu fim suparati. Suntem datori vanduti strainilor, am acceptat o alinta cu US impotriva Rusiei,  ne-am bagat de multe ori unde nu ne fierbe oala. Mereu poate fi mai rau!

Tipic romanesc! Dar sa privim inainte: Ce se vede?

Ruina, destramare, injosire, datorii, someri, dezmat pe banii publici etc

Si ce nu se vede : autostrada ( chiar, cati km de autostrada puteau fi construiti cu acesti banuti?), viitor prosper, imbogatire, fericire, egalitate, democratie ( ce cuvant frumos, dar inexistent in realitate).

Mi-am exprimat oful. Partea buna : Putea fi mai rau!

P.S.: milioane de EURO!!!

P.S.S : Noi sa fim sanatosi!!!

3 Replies to “Doar in Romania”

  1. Great article! Information is Always KEY. BTW I love how simple your blog layout is!

  2. I really like your site and i really appreciate the excellent quality content you are posting here for free for your online readers. Can you tell us which blog platform you are using?

Comments are closed.