Din categoria „oportunități pentru elevi”

  1. Încep cu recomandarea concursului național de proiecte „Europa mai aproape de CNE”, concurs care anul trecut m-a avut printre câștigători. Rezultatul? O campanie frumoasă în liceu pentru promovarea valorilor europene, iar premiul a fost o minunată excursie până la Parlamentul European de la Bruxelles alături de CNE-iști. Ai nevoie de doi colegi, iar unul dintre voi trei trebuie să aibă o funcție în Consiliul Școlar al Elevilor. Pe urmă, completezi formularul de înscriere și, alături de planul proiectului și de planul unei afaceri sociale, te înscrii în prima etapă. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.europacne.ro. Baftă!
  2. Un concurs de eseuri interesant la care cred că o să particip, chiar dacă am bacul în curând. Îmi place foarte mult tema – ce înseamnă comunismul pentru mine. Mai multe detalii sunt disponibile aici.
  3. Consiliul Județean al Elevilor Ialomița invită echipe de elevi din întreaga țară să intre în competiția Micul Antreprenor, aflată la a doua ediție. Scopul principal al proiectului este imbunătăţirea mediului antreprenorial prin educarea elevilor cu privire la ce înseamnă, ce presupune şi la modul în care poate fi pusă în practică o idee antreprenorială. Detalii pentru toți aici.