De ce să faci parte din Consiliul Elevilor? De ce să sprijini CNE-ul?

La nivel de Consiliu Școlar al Elevilor, fac parte din octombrie 2010. Octombrie 2011, mi-a adus și o funcție în Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, iar sfârșitul lunii februarie 2012 a reprezentat momentul când am devenit membru al biroului de presă al Consiliului Național al Elevilor, pe partea de online.

Vine toamna, se apropie alegerilor, iar noi oameni vor putea să apere interesele elevilor, să rezolve nevoile acestora și să contribuie la dezvoltarea propice a mediului educațional românesc. Prima dată vor fi alegerilor din fiecare liceu. Așadar, fiți pe fază!

De ce să faci fii alături de Consiliul Elevilor?

  • experiențe de neuitat;
  • faci cunoștință cu oameni noi, de la care ai de învățat;
  • ai ocazia să pui în practică ceea ce doreai să faci pentru elevi;
  • poți deveni VOCEA COLEGILOR TĂI!

Dar asta este numai o parte. Consiliul Elevilor te formează, Consiliul Elevilor îți oferă șansa de a-ți manifesta liber ideile, de a le supune dezbaterilor și de a le îmbunătăți pentru ca la final, fie să le pui în practică, fie să le păstrezi pentru tine într-o formă îmbunătățită.

Vrei să îți ajuți colegii sau comunitatea? Dorești să implementezi un proiect? În Consiliul Elevilor vei găsi întotdeauna un grup dornic să te ajute cu care să faceți o echipă de proiect uimitoare. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că, la fel ca tine, acei elevi au ales drumul CNE. Au ales să își dezvolte competențe, au ales să fie lideri ai elevilor și, cine știe, viitorii lideri ai României. Dar cel mai important este că sunt actori acum. Sunt și regizori. Regizează niște piese absolut minunate, piese în care există suflet, există un scop bine definit și multă dăruire.

Ai ocazia să îți ajuți ALTFEL colegii, ai ocazia să dovedești ceea ce poți și, chiar dacă vei întâmpina obstacole, perseverează! ADEVĂRAȚII CETĂȚENI se nasc, se conturează la această vârstă și, datorită Consiliului Elevilor, pot beneficia de un plus: oameni cu povești impresionante în spate, experiențe, pilde și nu numai.

Aceasta este numai o parte din ceea ce poate reprezenta Consiliul Elevilor pentru tine. FII VOCEA COLEGILOR TĂI! IMPLICĂ-TE!

One Reply to “De ce să faci parte din Consiliul Elevilor? De ce să sprijini CNE-ul?”

Comments are closed.