Bani pe net: Pepeni

Mi-am propus acum mult timp să ajung cu categoria “Bani pe net” în primele rezultate oferite de Google. Voi continu astăzi cu o nouă modalitate de a face bani, testată de mine când aveam vreo 10 ani: comerţul cu pepeni.

Activitatea este o modalitate de a obţine câţiva bănuţi vara, în luna august. Vă duceţi cu o maşină ( găsiţi voi o modalitate de a obţine una: furaţi, împrumutaţi, o folosiţi pe a voastră etc.) şi mergeţi spre câmp, spre un loc unde ştiţi că se fac pepeni.

De acolo, cumpăraţi cel puţin 1000 de kilograme  ( 10 bani kg, 1 tonă se cumpără cu 100 RON). Vă întoarceţi sau mergeţi într-un loc unde puteţi să îi vindeţi, după bunul plac: 40 bani, 50, 60 bani kilogramul). Luăm varianta cea mai ieftină: 40 bani.  1000 kg vândute înseamnă 400 RON. Să zicem că nu a fost maşina voastră şi că a fost un drum foarte lung. Aşadar, scădem 200 RON din cei 400 pentru transport şi mâncare, 100 preţul iniţial. Rămân 100 RON. Ăsta cică e profit. Mai plătiţi nişte taxe ( dacă sunteţi cetăţeni responsabil) şi vă va rămâne şi vouă vreo 50-60 RON.  Asta e în cel mai sinistru caz, însă dacă vindeţi cu 60 bani, 200+ RON profit nu este rău în prima zi.

Faceţi asta câteva săptămâni şi, la final, aveţi proprii bani pentru deschiderea unui business…

Cum e ?

4 Replies to “Bani pe net: Pepeni”

    1. A fost o vara placuta si iubita aproape in toate domeniile. Pentru agricultura a fost minunata. Chiar nu era necesara folosirea unui keyword in titlu. Un username ar fi fost mult mai placut.

    1. Să ştii că ideea asta nu e deloc rea. Dar mai întâi vreau să le testez eu. Nu văd ce rost ar fi să recomand ceva ce n-am încercat. Struguri pe net.

Comments are closed.