Aplică acum pentru atelierele din cadrul Festivalului Vin’ la Teatru!

Ești un tânăr pasionat de această artă? Organizatorii Festivalului Vin’ la Teatru ți-au pregătit trei surprize. În afară de cele opt spectacole pe care poți să le vezi în Focșani în perioada 18-21 iulie, la Teatrul „Mr. Gh. Pastia”, poți aplica pentru locurile disponibile la trei ateliere care te vor ajuta să îți explorezi creativitatea.

Atelierele sunt gratuite și vor avea loc pe 19, 20 și 21 iulie, între orele 11:00 și 14:00, la Colegiul Național „Unirea”. Trebuie doar să trimiți până la data de 17 iulie pe adresa vinlateatru@gmail.com o foarte scurta prezentare a ta și răspunsul la întrebarea: „De ce vrei să aplici la atelierul nostru?” (100-150 de cuvinte fiecare).

Despre cele trei ateliere:

Vineri, 19 iulie, la atelierul de Expresivitate Corporală vei descoperi cum corpul tău modelează spațiul în care se află. Trainer va fi Mihai Cojocaru, absolvent al UNATC „I.L.Caragiale”, secția actorie, la clasa prof. Adrian Titieni, promoția 2013. Mihai a fost interpret în numeroase spectacole de actorie, regie și coregrafie din cadrul UNATC și îl poți vedea în cadrul Festivalului în spectacolul „Pisica Verde”, rol pentru care a câștigat premiul de cel mai bun rol secundar la „Serile Teatrului Studențesc”.

Sâmbătă, 20 iulie, la atelierul de Improvizație vei descoperi cum spontaneitatea poate deveni artă. Sau dacă nu, oricum te vei distra cu Vlad Mihu, absolvent al UNATC „I.L.Caragiale”, secția actorie, la clasa prof. Ion Cojar, membru al trupei de improvizație Backstage Boys din 2010. Băieții din spatele scenei vor ne vor arăta cum se improvizează profesionist sâmbătă seara, de la 20:00.

Duminică, 21 iulie, la atelierul „Con-Text” vei descoperi cum este construit și cum se deconstruiește un dialog, cum se gradează conflictul și cum poate lua naștere o situație pe scenă. Adrian Damian a absolvit UNATC la clasa prof. Alexandru Repan, a jucat la Teatrul Național București, la Teatrul Odeon, la Teatrul Nottara, iar în prezent este actor al Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia” și coordonează un centru de dezvoltare personală prin teatru.

Festivalul Vin’ la Teatru este un proiect Proiect realizat cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Focșani și al Primariei Municipiului Focșani. Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Primăriei Municipiului Focsani şi nu implică nicio responsabilitate din partea acesteia.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Aplică acum pentru atelierele din cadrul Festivalului Vin’ la Teatru!”

Comments are closed.