AllView face update de soft la telefoane și tablete

AllView face update de soft la telefoane și tablete

AllView Mobile a anunțat realizarea toamnei update-urilor în perioada următoare. Astfel, telefoanele și tabletele vor beneficia în perioada următoare de actualizare de soft. Smartphone-ul AllView X2 Soul deschide toamna actualizărilor sistemelor de operare, trecând la Android 4.4. Utilizatorii vor fi înștiințați direct de pe gadgetul lor despre disponibilitata actualizărilor.

Majoritatea produselor vor trece la Android 4.4

Pentru majoritatea produselor, modificarile aduse de update-urile la Android 4.4. oferite de Allview se observa in primul rand la viteza de rulare a aplicatiilor. Astfel, sistemul devine mai cursiv, mai usor de accesat si mai intuitiv. Totodata, mai multe aplicatii au un design mai atractiv si inovativ. Spre exemplu, galeria de imagini este structurata pe foldere, iar imaginile pot fi vizualizate in functie de data la care au fost realizate, de persoanele care apar in fotografii ori in functie de locatie.

De asemenea, update-ul Android 4.4 aduce aplicatii noi precum cea de compas sau functii noi care vin in intampinarea nevoilor consumatorilor. Spre exemplu, managerul de aplicatii contine acum toate functiile utile precum optimizatorul de energie, functia de monitorizare trafic, dar si cea de curatare de memorie doar prin miscarea telefonului. De asemenea, la optiunea de setari rapide exista acum si o bara de reglare a luminozitatii, precum si un buton de eliberare a memoriei.

Link proceduri de update: – allview.ro/update

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.