Mergi la Vama Veche și ai parte de Plaja de Carte!

Dacă ai de gând să vizitezi Vama Veche vara asta, ei, bine, află că polul libertății estivale are deschisă, de la 1 iulie, Plaja de carte Litera, unde vă puteți bucura de unele dintre cele mai bune lecturi pentru vacanță.

Oricine dorește să citească, este invitat la cortul de la intrarea în Plaja de carte Litera, de unde poate împrumuta în regim de bibliotecă orice cărți dorește. Această acțiune nu implică nici un cost, iar oferta este generoasă și pentru toate gusturile.  

Organizatorii vin cu o ofertă completă: 1000 de cărți din cele mai variate domenii, de la beletristică, istorie și biografii, la carte practică, psihologie și cărți pentru copii.

Amintim câteva dintre colecțiile disponibile în Plaja de carte Litera: pentru adulți, IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practică, Nobel, Cărți Romantice, Thriller, Romanul de dragoste, iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toți copiii.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.