„Usturoi”, un film românesc independent

De la Groparu am aflat acum câteva luni de un proiect, un film. Este vorba de „Usturoi”. Astăzi, citind acest articol am văzut un trailer și am dat repede fuga pe blogul proiectului pentru a afla mai multe. Și, am aflat. Imediat m-am îndreptat și către pagina de Facebook. Cert este că vreau să apară cât mai repede acest film. Trailerul e captivant, românesc, iar povestea este una cu totul nouă pentru mine din perspectiva abordată.

Din teaser, pot să îmi dau seama că este un film în care sunt promovate relațiile amiabile inter-etnice, ceea ce reprezintă un plus pentru cinematografia românească. De ce? Câte filme atrag atenția asupra valorilor comune și asupra a ceea ce se numește „mutual understanding”, chiar dacă vorbim de un film în care personajele principale sunt niște copii?

Felicitări pentru proiect, unul care dovedește că filmul independent se poate face, e drept, cu multe greutăți.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

3 Replies to “„Usturoi”, un film românesc independent”

Comments are closed.