Vara asta, puteţi alege Tenerife sau Palma de Mallorca

Vine 1 mai. Cei care nu au plecat la mare se pregătesc pentru găsirea unei posibilităţi de a lua o mică vacanţă (sau mai mare) în ţară sau în afara acesteia. Destinaţiile cunoscute se află pe prima pagină a opţiunilor, apoi cele care au fost descoperite prin apropiaţi pe a doua. Deja la a treia pagină, suntem în zona provocărilor: locuri nevizitate, locuri exotice, locuri care nu sunt la îndemână oricând. Tu ţi-ai făcut planurile pentru această vară?

Uitându-mă pe site-ul agenţiei de turism Viotop Travel, îţi propun două destinaţii. Dacă despre alte destinaţii v-am mai vorbit în diferite articole, acum vin două posibile destinaţii pentru sejurul de vară în Spania. Prima opţiune este Tenerife. Cea de-a doua este Palma de Mallorca.

Sejur în Tenerife

În Tenerife, găsiţi diferite staţiuni disponibile. Câteva nume includ Playa de las Américas, Puerto de la Cruz, Los Cristianos, Santa Cruz de Tenerife. Cred că nu este momentul unei dificultăţi în alegerea acestei staţiuni. Mai departe, există şi o serie de atracţii, pe lângă soare, plaje, apă. Muntele Teide aflat la aproximativ 7000 de metri de fundul oceanului şi la 3718 metri deasupra nivelului mării, oraşul Santa Cruz, Peştera Vântului sau La Masca se găsesc în lista atracţiilor pe care le deţine Tenerife.

Sejur în Palma de Mallorca

Palma de Mallorca este cea de-a doua propunere pentru petrecerea unui sejur. Centrul istoric vine cu o serie de atracţii, printre care: Catedrala Mallorca, Muzeul de Artă Spaniolă Contemporană şi nu numai. Un sejur în Parlma de Mallorca îţi poate oferi, dacă vei dori, momentele de relaxare pe care le aşteptai după un an de muncă.

Dacă doreşti să fii la curent cu opţiunile turistice actualizate, poţi utiliza cu încredere aplicaţia pusă la dispoziţie de Viotop Travel. Vorbim de o aplicaţie turistică disponibilă pentru Android şi iOS prin intermediul căreia vă informaţi şi vedeţi toate ofertele.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.