vALLuntariez

Cam asta se întâmplă în momentul acesta. Grupul Editorial ALL, prin intermediul campaniei vALLuntar “Mai multe cărţi, mai multe şanse” a reușit să mă trezească și să mă pună să lecturez pentru dezvoltarea mea personală și pentru mediul înconjurător.

Sunt unul dintre cei 240 de participanți la campania vALLuntar, ediția a II-a, proiect care îmbină și încurajează lectura și voluntariatul. Efectele se vor vedea atât în cunoștințele asimilitate de participanți, cât și în natură pentru că, în urma sprijinului oferit de ROMSILVA, pentru fiecare 15 comentarii apărute la o recenzie, bloggerii vor primi un copăcel.

În perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispoziţia fiecărui blogger câte două cărţi la alegere de pe www.all.ro. El trebuie să le citească şi să îşi scrie părerea despre cărţi pe blogul personal. Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.

Până pe 23 martie, voi publica două recenzii pentru:

  1. Miliardari din întâmplare: Povestea Facebook-ului: sex, bani, geniu și trădare – link;
  2. Noul cod al bunelor maniere – link

Am început deja să o citesc pe a doua și, luând-o astăzi la școală, am primit un feedback pe care îl consider util: colegi și profesori m-au întrebat la ce editură o pot găsi, lecturând câteva pagini au fost atrași de aceasta, iar după ce o voi citi va merge mai departe la persoanele care mi-au cerut-o astăzi (deja două pe lista de așteptare).