Timpul trece, curentul se consuma

Cum sunt intr-o pana de idei de zile mari cauzata de gandurile orelor de maine de la scoala ( muzica, biologie , chimie, istorie si doua ore de matematica) nu stiu ce sa mai scriu.

Nu vreau sa credeti asta pentru ca totusi am idei, dar am si o lene…sa scriu. In ultimul timp au fost articole pentru SUPERBLOG2009, asa ca nu fiti tristi. Dupa parerea mea am scris articole de calitate, ( dar am si gresit pentru ca am fost cam ametit) .

Ma uit prin lista de messenger si in grupul colegilor  mei din clasa , la majoritatea apar versuri, citate filozofice si alte aiureli de neinteles pe care le puneam si eu la status pana mai ieri.

TImpul trece, notebookul consuma curent ( scriu de pe un ASUS PRO 72 SL) . Nu am ce face daca nu s-a inventat si unul care sa mearga cu frig?  Da. E si frig. Daca nu misc degetele pe tastele ( nu as spune tastaturii!!!) din fata mea probabil as ingheta. Stiu ca nu este chiar asa de cald, stiu ca ma enerveaza zgomotul produs de taste, dar nu am ce face.

Sunt in pana de bani ( sau mai bine zis nu vreau sa cheltui zilele astea) si nu mi-as dori o tastatura virtuala. Mi se pare aiurea sa bati la tastatura  apasand cu degetele biroul .

Continui un post de zile bune…

Va recomand – am uitat sa zic ca am fost la prezentarea cartii lui Mircea Dinutz despre profesorul Ioan Dumitru Denciu. Sper ca am scris totul corect, pentru ca nu as vrea sa ranesc cititorii cu aberatii gresite ( Pardon, scuzati confuzia!)

O expresie in franceza spune : C’est moche!

Intr-adevar este nasol.     Dar ca sa mai aduc in prezent expresia as spune : Este naspa!.

Si continui…

Si scriu…

As prelua o leapsa ca am vazut cateva interesante pe la blogurile din blogrollul meu, dar nu am timp sa imi amintesc acum care a fost prima carte citita ( Basmele romanilor de P. Ispirescu, sau una cu un motam imprumutata de la biblioteca comunala).

Dar mi se pare interesanta asta asa ca o voi prelua:

Sursa: 22minutes

prima amintire: nu imi vine in minte

prima poză în afară de cea de la botez: m-am uitat in album si nu am o poza de la botez, sau de la alt eveniment cand eram foarte mic. ma credeti sau nu , dar nici pe hi5 nu am mai uploadat o poza de 6 luni.

prima jucărie: o masinuta galbena sau una rosie de formula 1 ( le am si acum. una este mai veche ca mine)

primul tricou: sorry!

prima bătaie: cu un fost coleg de banca. daca nu imi puneam intrebarea asta nici acum nu imi dadeam seama

prima carte citită: am scris mai sus

primul film vazut: nu stiu. dar primul constientizat de mine a fost Ochi de sarpe, un thriller cu Nicolas Cage.

In mod sigur stiu primul serial : Pasiuni

prima bicicletă:  SPP , sau SPB parca scria pe ia… nu nu e asta. e una mai mica, facuta de tatal meu, manual

primul cucui: cine isi mai aduce aminte… si acum am unul de 2 cm

primul lucru găsit:  as spune, dar ma fac de ras… poate primele lucruri coelctionate: melci. era mai ceva ca in poezia lui Dan Barbillian ( Ion Barbu daca nu stiti ). bietele fiinte. faceam magie neagra sau alba cu ele. aveam kg. de ce n vinea cineva atunci sa imi dea 10 euro pe kg?  si acum dupa vreo 9 ani mai am urmasii acelor melci…

primul lucru înapoiat: asta chiar ca nu stiu… probabil vreun lucru periculos cu care umblam pe care mi l-au luat parintii din mana…

primul dinte pierdut:  la ce dantura am… unul din fata … stiu ca pare amuzant dar a rezistat celebrei clante si atei… a fost un dinte obraznic rau. .. nu vroia sa fie dat Zanei Maseluta… era sa-l inghit pentru ca se infipsese intr-o felie de salam…

prima chestie de care mi-e ruşine să-mi amintesc: ehm.

primul contact cu animalele: o pisica alba cu negru…. Dumnezeu sa o ierte ! a calcat-o masina… e vina ei ca imi darama mereu cuburile cand ma jucam cu ele… si nu raspundea daca o apucam de coada sau o sugrumam… acum am una de 12 ani … da, pisica…

primul câine: Maca ( si pe ea Dumnezeu sa o ierte!) … a avut niste probleme…

prima poveste: Praslea cel Voinic si merele de aur de Petre Inspirescu…

primul job: agricultura

primul joc de noroc: urăsc jocurile de noroc

primul lucru pe care l-am spus când am venit de la scoala în prima zi: < ce bine am nimerit! am trecut clasa intai si ne-au dat cornul si laptele! > era primul an in care a fost folosit proiectul… si acum imi amintes ambalajul galben-roscat al cornului cu sampanie, care nu avea deloc sampanie sau alta umplutura… oricum l-am mancat doar in prima zi.. si laptele , care era defapt o bucata de branza topita intr-o cutie albastra cu o vaca pe capac. .. ce amintiri… nu mi-a placut branza aia, nu o suportam, dar acum as vrea sa o am…

scuzati ca am sarit o rubrica ,dar mi se pare aiurea sa dezvalui si asta

prima poveste scrisă: mule. in clasa 1 o povestire despre primavara… in clasa a 4 am scris una despre merlin, extraterestrii si o planeta( bineinteles ca eu eram personajul principal).

Cam atat…

Este primul meu post despre viata mea.

Trebuie sa recunosc ca m-a facut sa imi amintesc multe.

Vreau sa se ia mai departe aceasta leapsa.