Tendințe în mobile marketing. Despre Mobifest, un ebook și o ofertă

La începutul lunii aprilie, spuneam că Evensys vine cu un eveniment nou, MobiFest, care își propune să dea tonul ideilor bune pe mobile marketing printr-o conferință despre marketingul mobile, pe 13 mai, la Crowne Plaza Hotel. Găsiți informații cu privire la desfășurarea evenimentului și ceea ce este propus atât în articolul publicat pe 3 aprilie aici, cât și pe site-ul evenimentului, 2015.mobifest.ro.

sursa imagine: finger touching screen | Shutterstock.com

Revolutia mobilă incepe la Mobifest

Cea mai importantă conferință despre marketingul și inovația în mediul mobil, Mobifest aduce solutți concrete de creștere a vânzărilor și idei noi de la specialiști străini și practicieni locali cu experiență. Evenimentul este structurat într-o conferință, un training specializat în mobile marketing și Mobile Awards, gala de premiere campaniilor și aplicațiilor de pe piața locală.

Temele conferintei sunt aplicate pe nevoile companiilor actuale, pornind de la creativitatea campaniilor de advertising in convergenta cu instrumentele mobile la tactici concrete de a stimula cumparaturile si generarea de lead-uri prin telefonul mobil.

Participantii vor afla in cadrul Mobifest cum pot crea continut mobil eficient, element esential in crearea si gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising si cele mai bune practici de mobile marketing,  dar si care sunt cele mai utilizate tehnici pentru a creste vanzarile prin intermediul platformelor mobile.

Evenimentul se adreseaza directorilor de marketing, brand manager-ilor din companii, specialistilor din agentiile digitale si de advertising, antreprenorilor si in general practicienilor din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom etc.

Studiu Mobile Romania 2015

În cadrul Mobifest, va fi prezentat în premieră studiul Mobile Romania 2015, realizat de Unlock Research pentru oamenii de marketing. Acesta va oferi date despre cum folosesc românii telefonul mobil, rețele sociale și instrumente de plată specifice.

Trainingul de mobile marketing propus de Mobiest este centrat pe:

  • campanii de promovare integrate;
  • strategia de marketing mobil;
  • segmentarea și țintirea audienței;
  • optimizarea activităților mobile.

eBook despre tendințele în mediul mobil

Am două vești despre MobiFest, respectiv oportunități pe care le puteți accesa. Prima se referă la un ebook pregătit de Evensys și o serie de specialiști pe domeniu cu cele mai relevante tendințe în comunicarea mobile din prezent. Ebook-ul este gratuit și îl puteți descărca de la adresa aceasta, completând câteva detalii.

Reduceri pentru achiziționarea biletului

Cea de-a doua veste este că cititorii Blidaru.net vor putea să achiziționeze 5 bilete cu discout de 33% pentru acest eveniment. Înscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menționand codul “madalinblidaruMbf15“.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.