Muzica conectează, deci #SpuneiCuUnCantec și-o Cola

Coca Cola, muzică, versuri, tinerețe

Vara asta, cântecele sunt pe val. Coca Cola s-a gândit să dedice tinerilor și nu numai un fel de rețea de socializarea care să îmbine online-ul atât de prezent în viețile noastre și experiențele din viața reală. Conceptul e super interesant, la fel și modul în care este aplicat. Continuarea inițiativelor precum inscripționarea dozelor/sticlelor prin intermediul variantei cu versuri va prinde, mai ales vara asta. Cauți melodia favorită, versul preferat sau potrivit, apoi îl împarți cu persoana de lângă tine.

#SpuneiCuUnCantec

Printre axiomele vieții moderne se află și cea care spune că muzica funcționează ca un liant pentru oameni, ca un mesager al recunoștinței, al emoțiilor și sentimentelor. Reușești să pornești o conversație de la un vers, de la un refren. Ajungi să ai prieteni și prietene, iubiți și iubite pe viață pornind de la acel refren care ți-a furat mintea și care, după câteva secunde, ți-a făcut cunoștință cu cineva, acel cineva.

#SpuneiCuUnCantec este campania care reușește să combine vara, prietenia, muzica, tinerețea și online-ului, stimulând ceea ce înseamnă, cu adevărat, social media, în cazul acesta, music connections. #SpuneiCuUnCantec este, pe lângă o rețea socială care deschide conversațiile după o Cola și permite alinierea stărilor, o stare naturală modernă. Cunoaștem momentele din tabere, de la mare și de la munte, din oraș sau de la țară, când fredonarea unei melodii sau pur și simplu acea discuție despre un artist visător din autocar devine un mesaj, devine o idee care supraviețuiește peste ani. Azi dai melodia asta, iar mâine primești ceva nou în schimb.

Cum funcționează?

Spune-i cu un cântec înseamnă mai mult decât să împarți în social media o piesă, un vers, un refren care să te reprezinte pe moment sau care să îți fie caracteristic ție. #Spune-i Cu Un Cântec este despre oameni, despre amintiri, despre a împărți acel vers și acea bucată din tine cu cineva drag. Eu așa văd rețeaua asta socială pe care o s-o folosesc vara asta. Plus că mai vezi și cine ascultă aceleași melodii ca tine (apps: Android, iOS).

Alege versul, scanează codul QR de pe sticlă, ascultă piesa pe smartphone, distribuie piesa, arată cum te simți în momentul respectiv, trimite-i un cântec, #SpuneiCuUnCantec. Iar dacă nu ajungi la o Cola, poți face asta și după spuneicuuncantec.ro.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.