Review DomainGuru.ro

www.DomainGuru.ro este un site care ofera diverse servicii incepand de la inregistrare domenii la organizare de licitatii pentru vanzarea unor domenii.  De asemenea , acestea nu sunt singurile servicii oferite.

Intrand pe prima pagina a site-ului  ne dam seama de aspectul vizual la acestui site, unul care  este perfect pentru un site de profil.  Primele servicii care sunt prezentate sunt cele de vanzare si cumparare domenii.

Utilizand serviciul de “licititii domenii”  se pot cumpara sau vinde domenii intr-un mod profesional , sigur si usor prin intermediul  DomainGuru.ro. Accesarea serviciului se face de pe prima pagina. Cu sau fara un serviciu complementar , “intermediere domenii”, ambele parti implicate in tranzactie profita de cateva avantaje, in primul rand fiind siguranta.

Mai am de adaugat ca poti promova, prin intermediul acestei companii, licitatia ta . Activand un pachet publicitari iti sporesti considerabil sansele de vanzare ale  domeniului scos la licitatie. Mai am de adaugat ca in mometul cand stabilesti pretul de pornite pentru vanzarea domeniului tau trebuie sa tii cont de vechime, Google Page Rank, numele domeniului, backlinks, calitatea continutului , unicitatea continutului, profitul pe care ti l-a adus. Stabilirea unui pret exagerat  va speria eventualii cumparatori, dar trebuie sa ai grija sa nu subestimezi valoarea domeniului scos la licitatie.

De asemenea, pentru aflarea unor informatii sau pentru utilizarea celorlalte servicii, persoana care intra pe site-ul DomainGuru.ro are doua posibilitati. Una este bara din partea de sus a paginii care te conduce printr-un click la toate serviciile oferite de  administratorii acestui site, cealalta fiind derularea paginii.

Un alt serviciu oferit de DomainGuru.ro este cel de inregistrare domenii. Preturile sunt foarte accesibile( 8,99 euro domenii .com, .net pana la 35,99 euro domeniile .ro). In plus ai posibilitatea sa iti transferi domeniul de la actualul registrar.

Avand sapte ani de experienta in spate, compania a lansat si servicii unice in Romania de escrow si brokeraj.Procedura de intermediere escrow poate fi initiata atat de cumparator cat si de vanzator.  Acest procedeu face ca tranzactia sa fie 100% sigura.  Dar de ce este 100% sigura? In primul rand  tranzactia este administrata de o terta. Un alt motiv este ca  ambele parti semneaza contracte in timpul procedurii de vanzare-cumparare. Si ca sa te asiguri ca tranzactia nu este frauduloasa , este verificata proprietatea asupra domeniului licitat. In acest mod suntem toti siguri ca domenii precum YouTube.com, Wikipedia.org sau Google.com nu vor fi scoase la licitatie fraudulos de niste smecheri de internet.

Am vorbit despre serviciul de escrow oferit de DomainGuru.ro, asa ca voi vorbi si despre brokeraj…Prin intremediul acestei companii, cumparatorul poate solicita un domeniu care nu este scos la vanzare. O echipa de profesionisti se ocupa de contactarea actualului proprietar al domeniului si de obtinerea unui pret rezonabil. Etapele procesului de brokeraj nu sunt deloc grele,dar nici usoare. Siguranta predomina si aici. Procedeul este intermediat prin serviciul de escrow.

Asadar daca ai un site de vanzare, daca vrei sa cumperi un domeniu si sa profiti de cele mai noi tehnologii care sprijina  online-ul romanesc, apeleaza cu incredere la DomainGuru.ro.

Fata de alte site-uri de profil, un plus al acestei companii este securitatea informatiilor. Am uitat sa specific ca eventualii clienti au posibilitatea de a afla cele mai noi informatii prin intermediul blogului DomainGuru.ro. Cele mai noi articole prezente pe blog ( informatii servicii disponibile, concursuri etc) se gasesc in sidebar-ul din partea stanga.

Oricine are nevoie de informatii in plus in legatura cu serviciile oferite de DomainGuru.ro , poate sa acceseze pagina “contact”.  Poti trimite un mesaj sau poti sa contactezi administratorii la telefon, prin intermediul Yahoo messenger. De asemenea vizitatorii gasesc si adresa companiei Happy Customers SRL.

Pentru a utiliza serviciile prezentate mai sus trebuie sa ai cont. In partea superioara a paginii DomainGuru.ro se gasesc cateva linkuri prin care vizitatorii sunt redirectionati catre pagina unde isi pot crea cont. De asemenea, tot in acel loc, se gaseste si panoul de login. Dupa ce ai creat contul, completand casutele cu numele de utilizator ales si parola vei intra in cont.

Un lucru important! Cand iti creezi cont pe DomainGuru.ro iei la cunostinta ca ai citit si esti de acord cu politica de confidentialitate , termenii si conditiile de utilizare , respectii termenii si conditiile de utilizare a serviciului profesional de licitatii.

In cateva cuvinte , pot spune ca DomainGuru.ro ofera servicii de calitate, profesionale, unde clientul este pe primul plan, fiindu-i asiguraa securitatea datelor.