Reclamele pentru firme. Online vs Offline (A)

Când începusem liceul, în Focșani la acea vreme, învățasem centrul orașului, mai exact denumirea unor străzi, datorită panourilor și bannerelor care erau pe-acolo. Cred că este una dintre cele mai eficiente modalități de învățare. De exemplu, o stradă destul de importantă o reunoșteam după o cruce de farmacie care era aproape ascunsă între doi arbori. Lumina întotdeauna, îți atrăgea atenția și te ajuta în cazul în care aveai nevoie urgentă la farmacie.

Online și bannere, offline și bannere

În mediul online, lucrurile luminează și sclipesc mult mai frecvent. Modul în care se poate ieși în evidență prin intermediul bannerului a rămas, a supraviețuit, a migrat, dar a reușit să mențină, totodată, interesul în offline pentru acesta. Sunt convins că nu va întâmpina probleme pe viitor, deoarece este nevoie de așa ceva. Oamenii se uită pe stradă, pe pereți, pe panouri.

SmarSoft – producător de materiale de promovare offline

SmarSoft Electronic este un producător de firme luminoase și panouri led. Aceste două metode de promovare, cumva, sunt strămoșii a ceea ce reprezintă bannerele online. Luminoase, cu aplicații speciale, schimbătoare, reușesc să capteze atenția și să îndrume vizitatorul către magazinul tău. Conceptul este același ca în cazul bannerelor online. Corect, dacă ar fi să privim evoluția acestor metode de promovare, ar fi să spun că bannerele online preiau conceptul firmelor luminoase și panourilor led.

SmarSoft are acoperire națională, ceea ce înseamnă că livrările se vor face oriunde în țară pentru materialele care vă vor asigura vizibilitatea offline. Pe lângă cele trei tipuri de materiale de promovare indicate în articol, prin intermediul echipei din spatele acestei firme mai puteți să obțineți afișaje electronice, ceasuri stradale, reclame luminoase. Produsele dumneavoastră sunt realizate în atelierele echipei, beneficiind de utilizarea unor echipamente de ultimă generație pentru crearea acestora.

Ce-ar mai fi de spus? Sunt modele variate, personalizate (la fel ca un afișaj online pe un blog sau pe un site), cu garanție. SmarSoft a colaborat de-a lungul timpului cu divese companii și instituții.  Online sau offline? Din câte văd, ambele variante necesită atenție.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.