Mâine, plec la Amman

După ce luna trecută am fost în Norvegia, mâine, după-amiaza, am zborul către Amman, Iordania, cu escală în Frankfurt. Mă voi întoarce de acolo pe 22 iunie. Și trebuie să recunosc că nu îmi plac zborurile în care escala este de patru ore și jumătate. De ce? Pentru că nu ai nicio șansă să te bucuri de o mică vizită în orașul în care este escala (m-am plimbat prin Frankfurt, dar timpul pierdut, în sine, nu mă atrage) și atingi culmea plictiselii plimbându-te și discutând cu lumea prin aeroport.

La întoarcere, este mai bine. Timpul pe pământ austriac este de doar o oră și un sfert, ceea ce înseamnă că am timp să respir. O altă paranteză, Viena este unul dintre locurile în care aș vrea să mă plimb un pic mai mult. Ultima oară când am fost, am stat doar câteva ore și eram destul de obosit după o călătorie lungă. Poate voi ajunge în anii următori din nou.

Revenind la Iordania, merg acolo și voi dezbate. Avem un turneu, în care vor participa echipe formate din studenți români și iordanieni. Totodată, voi ajunge și la Petra, ceea ce reprezintă o oportunitate fantastică, la fel ca și rețeaua socială dezvoltată prin cooperarea cu studenții din Amman. În această perioadă, voi fi destul de ocupat, motiv pentru care nu voi avea în fiecare zi postări pe blog.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.