Ce ne facem dom’le cu influencerii ăștia?

Ce ne facem dom’le cu influencerii ăștia?

Cristian-China Birta publicat un volum în care își folosește experiența din digital marketing, social media, blogging, antreprenoriat digital și multe campanii online bazate pe influencer marketing pentru a ajuta persoanele intersate să înțeleagă cât mai bine cum pot să folosească influencerii pentru a obține beneficii pentru brandul sau afacerea lor.

Volumul se numește „Ce ne facem, dom’le, cu influencerii astia?”, este publicat de Editura Hyperliteratura și este disponibil pentru precomandă la Cărturești. Cartea precomandată vine cu un autograf din partea autorului.

Cartea este destinată oamenilor de afaceri, antreprenorilor, brand managerilor sau tuturor celor din zona de marketing care vor să înțeleagă cât mai bine cum pot să folosească aceste resurse digitale pentru a obține beneficii pentru brandul sau afacerea lor. Marketingul bazat pe influenceri a fost în ultimul deceniu în creștere în anumite sectoare, este destul de criticat (chiar astăzi trecusem peste un articol în The New York Times despre „religia goală a influencerilor de Instagram” cu niște reacții pertinente ale cititorilor privind activitatea influencerilor).

„Cartea conține întregul traseu pe care să îl faci atunci când decizi să faci o campanie cu influenceri. Începând cu întrebarea fundamentală dacă merită sau nu să faci acea campanie, trecând prin cum alegi influencerii, ce le ceri, cum îi plătești și cum analizezi rezultatele campaniei. Este, de aceea, o resursă fundamentală pentru oricine dorește să investească bugete în influencer marketing”, spune descrierea volumului.

Așadar, ar putea să clarifice o serie de întrebări pe care cineva le poate avea. Din descriese, se înțelege inclusiv clarificarea unor răspunsuri privind oportunitatea influencer marketing pentru cei care au bugete de promovare.

Însă nu trebuie să uităm că este un volum dedicat în primul rând specialiștilor în marketing și celor preocupați de influencer marketing. Perspectivele bazate pe experiența de practicant/specialist fac partea din valoarea adăugată a acestui volumului.

imagine: carturesti.ro

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.