Câteva zile rămase pentru înscriere în competiția Idei din Țara lui Andrei

Câteva zile rămase pentru înscriere în competiția Idei din Țara lui Andrei

Mediu și educație profesională sunt domenii în care pot fi depuse proiecte în competiția pentru finanțarea acestuia intitulată Idei din Țara lui Andrei. Concursul național de proiecte este organizat de OMV Petrom și vor fi finanțate idei cu impact pe termen mediu și lung din comunitățile din România.

200.000 de euro este suma alocată pentru aceste proiecte, iar înscrierea în competiție se poate face până pe 24 mai 2017, ora 18.00. Proiecte inovatoare în domeniile amintite mai sus vor primi finanțări individuale de până la 20.000 de euro, în limita sumei totale.

Competiția Idei din Țara lui Andrei este destinată persoanelor fizice, organizațiilor neguvernamentale, instituțiilor de învățământ din sistemul public, autorităților și instituțiilor publice locale din România.

Scopul programului derulat de OMV Petrom este sprijinirea dezvoltării sustenabile a comunităților din întreaga Românie, încurajând românii cu spirit de inițiativă care vor să producă o schimbare pozitivă.

Sunt încurajate proiectele care includ tehnologii noi în domeniile mediului și educației profesionale. Evaluarea proiectului constă într-un vot al publicului care valorează 30% și o evaluare a juriului – 70% din nota finală.

sursa imagine: itla.taraluiandrei.ro

Calendarul competiției:

  • înscrieri în competiție până pe 24 mai 2017, ora 18.00;
  • vot public între 16 iunie 2017 și 25 iunie 2017, ora 18.00;
  • evaluarea juriului între 16 iunie 2017 și 27 iunie 2017;
  • anunțarea câștigătorilor – 5 iulie 2017.

Scriu destul de târziu acest articol, având în vedere startul competiției de aproape o lună, de pe 20 aprilie 2017, însă mai sunt câteva zile în care cei cu idei inovatoare și cu dorință de a face bine se pot înscrie. Pe site-ul Țării lui Andrei sunt disponibile detalii despre domeniile de intervenție, un ghid al participantului și regulamentul competiției, documentele șabloane pentru înscrierea în competiție (acord de găzduire, template buget, declarație pe proprie răspundere, formular de înscriere proiect), precum și o serie de întrebări frecvente și răspunsuri. Site-ul poate fi accesat la adresa aceasta itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla.

Mult succes!

 

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Câteva zile rămase pentru înscriere în competiția Idei din Țara lui Andrei”

Comments are closed.