Câteva știri…

  1. Concursul de scurtmetraje, eseu și fotografie organizat de consiliile școlare ale Colegiului Național „Unirea” și Colegiului Național „Gh. Vrănceanu” se prelungește până pe 20 mai, dată fiind amânarea întâlnirii dintre cele două licee pentru organizarea competițiilor sportive devenite deja tradiție. Link.
  2. Miercuri am asistat la prezentarea ofertei Universității Danubius. Nu mi se pare tentant, deși par deschis pentru performanță. Problema este că orașul Galați nu îți prea oferă oportunități, nu este un mare centru studențesc și nu se pliază pe nevoile mele. Avantajul este că este aproape de casă, asta încercând și ei să zică, însă eu și așa sunt departe de casă, deci nu va fi o problemă mai departe. Poate în altă viață.
  3. Am participat la întâlnirea municipală privind programul ANST-ului, „Tineretul din România în Mișcare”. Etapa județeană a acestui proiect ce are ca obiectiv stabilirea Strategiei Naționale pentru Tineret pe următorii șapte ani (2014-2020) va avea loc marți.
  4. Miercuri, la Ateneul „Mr. Gh. Pastia”, va avea loc un spectacol cu ocazia Zilei Tinerilor.
  5. În perioada 2-6 mai va avea loc la Sala Polivalentă turneul semifinal la baschet U18. Din cele șase echipe participante vor ajunge mai departe doar patru. Echipele participante: Focșani, Ploiești, Sibiu, Cluj, București, Constanța.
  6. Luni, 30 aprilie, ora 19:00, Orchestra „Unirea” celebrează trei ani printr-un concert ce va avea loc la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”.  Nu voi fi în oraș la acea ora, însă recomand acest concert.