Bucharest International Half Marathon 2013

Pe 19 mai, în București se va desfășura semi-maratonul internațional la București organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primăria Municipiului București.

Atât punctul de start, cât și cel de sosire vor fi Piața Constituție, duminică.
Înscrierile se pot face la proba de Semi-Maraton (21km), Individual (10km), Stafeta (4x 5km), Cursa Populara (3.5km) sau Cursa copii(0.5km sau 1km) direct pe www.bucuresti21km.ro. Condițiile de participare, descrierea traseului, taxa de parte  și alte detalii sunt disponibile aici. Alte detalii utile, dacă veți fi în București atunci, sunt disponibile în acest comunicat de presă.

Asociația Little People Romania este alături de pacienții bolnavi de cancer și de acest maraton prin intermediul căruia puteți contribuiți la această cauză socială. Atașez mesajul Asociației Little People:

Va invitam sa alergati pentru a oferi speranta copiilor bolnavi de cancer! Inscrieti-va in echipa Little People si sprijiniti programul de suport psihosocial desfasurat la nivel national. Donatiile in bani pot fi efectuate in urmatorul cont bancar: RO89BTRL01301205942889XX
Succes la Bucharest International Half Marathon 2013!

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.