Auto Sima Beyer Focșani a lansat Dacia Dokker și Dacia Dokker Van

Auto Sima Beyer Focșani a lansat Dacia Dokker și Dacia Dokker Van.  În perioada 20-28 septembrie 2012, au loc Zilele Dokker, un eveniment special de lansare a noilor vedete Dacia, clienții având posibilitatea de a descoperi și testa cele două vehicule.

Destinat unei utilizări mixte (atât în scop personal cât şi în scop profesional), Dacia Dokker este propus cu patru versiuni de motorizare: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 75 CP şi 90 CP. Modelul dispune de trei nivele de echipare – Basic, Ambiance şi Laureate. Preţurile variază între 9.000 de Euro (TVA inclus) pentru Dokker Ambiance, echipat cu motorul pe benzină 1.6 MPI de 85 CP şi 13.600 de Euro (TVA inclus) pentru varianta Dokker Laureate, echipat cu motorul diesel 1.5 dCI de 90 CP.

Dokker Van beneficiază de două nivele de echipare: Basic şi Ambiance şi dispune de aceleaşi motorizări ca în cazul modelului Dokker. Cu preţuri cuprinse între 8.700 de Euro (TVA inclus) pentru versiunea Basic şi 11.500 de Euro în cazul versiunii Ambiance cu motorizare diesel de 90 CP, Dokker Van reprezintă o ofertă imbatabilă pentru clienţii aflaţi în căutarea unei utilitare robuste şi cu o foarte bună capacitate de încărcare.

Cele două vehicule pot fi comandate, începând de ieri, 19 septembrie 2012, de la parteneriul Dacia – Auto Sima Beyer Focșani.