Volum cu articole publicate pe blog

Volum cu articole publicate pe blog

Pe 3 mai, am publicat online un mic volum cu o selecţie a celor mai relevante articole pe care le-am publicat pe blog după ianuarie 2014.

Motivul aceste selecţii a fost reprezentat de, să zicem, dorinţa de a avea şi pe hârtie o parte din articolele pe care le-am publicat pe blog. Astfel, a luat naştere volumul Cuvinte pe un blog, o antologie de articole publicate pe Blidaru.net, deci le găsiţi şi în arhiva de aici.

Volumul este disponbil în reţeaua Amazon (Amazon.com – Statele Unite, Amazon.co.uk – Marea Britanie, Amazon.es – Spania, Amazon.it – Italia, Amazon.de – Germania, Amazon.fr – Franţa).

articole publicate
sursa imagine Rostislav Glinsky / Shutterstock.com

Volumul actual este al treilea, după încercările din perioada liceului, respectiv Proză şi Poezie sau Profilul, venind după trei ani de pauză. Formatul este, desigur, diferite de ce a fost interior. Pe viitor, îmi doresc să public prima lucrare ştiinţifică (să spunem că în termen de 4-5 ani, ca obiectiv încadrat în timp).

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!