Voi alerga un pic pe 9 noiembrie la un maraton urban

universidad de granada

Am zis să diversific un pic activitățile pe care le desfășor în viața de zi cu zi aici, dat fiind că este un oraș destul de liniștit, cu o mulțime de activități pe care le poți face și foarte deschis. Acesta este motivul pentru care am vizitat FLECOS (un festival de limbă, cultură și timp liber) organizat în Granada1, mă implic acum ca voluntar pentru 3rd International Week, o săptămână în care promovăm studenților de aici țările din care provenim și universitățile din aceste țări2. Încă mă gândesc dacă voi urma niște cursuri de salsa sau flamenco, însă știu sigur că până termin acest stagiu voi vizita Gibraltar și Maroc.

Maraton urban pe 9 noiembrie

Pe 9 noiembrie, are loc un maraton urban de 10 kilometri, organizat de Universitatea din Granada și Consiliul Local Granada. Zic să îi dau o șansă, din plăcere, dat fiind că am început să mă bucur de câteva câțiva kilometri de alergat și că, teoretic, aș avea timp de antrenament. Mi-am notat data în calendar.

P.S.: Printre lucrurile care mi-au atras atenția se află de exemplu faptul că poți primi un credit ECTS pentru activitatea ca voluntar în cadrul evenimentului. Este normal, dar mă gândesc de exemplu că anul trecut am avut două cursuri pe primul semestru care nu aveau niciun credit. 

  1. am fost hiperactiv pe Twitter într-o zi []
  2. și, credeți-mă, la 2000 de studenți internaționali, sunt câteva țări []

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.