Vicepreședinte al Comisiei Europene în dialog cu cetățenii

Vicepreședinte al Comisiei Europene în dialog cu cetățenii

Până pe 30 august sunt deschise înscrierile pentru participarea la dialogul cu cetățenii la care participă vicepreședintele Comisiei Europene Jyrki Katainen. Dialogul cu cetățenii are loc pe 1 septembrie, începând cu ora 16.30, în București la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).

Jyrki Katainen este vicepreședintele Comisiei Europene în mandatul 2014-2019 cu responsabilități privind locuri de muncă, creștere, investiții și competitivitate. Planul de investiții pentru Europa, raportul intermediar al strategiei Europa 2020, coordonarea politicii economice și sprijinirea mediului de business european se află printre responsabilitățile sale.

Anterior mandatului la Comisia Europeană, Katainen a fost membru al parlamentului finlandez, ministru de finanțe și prim-ministru al Finlandei.

katainen
sursa imagine: Facebook – JKatainen

Înscrierile pentru participarea la acest dialog cu cetățenii se fac la adresa aceasta. Dialogul poate fi vizionat și online, putându-se totodată participa prin intermediul social media, existând o serie de hashtaguri pe Twitter și Facebook – #EUDialogues și #InvestEU.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Vicepreședinte al Comisiei Europene în dialog cu cetățenii”

  1. Ma tot intreb la ce ne ajuta dialogul cu acest personaj? Ne scade cumva coruptia din tara? Ne recuperam banii pe autostrazile nefacute? Sau a iesit si el in campanie?

Comments are closed.