În următoarele patru zile, sunt la Oslo

Week-end-ul acesta îl dedicat sprijinirii următoarei campanii globale organizată de Amnesty International. Voi reveni cu informații la momentul potrivit pe blog. Cert este că vor fi o serie de evenimente și în România, la care voi contribui activ.

Este prima dată când ajuns în Oslo, Norvegia, și, totodată, prima dată când fac parte dintr-o echipă de proiect cu adevărat multiculturală: aproape 20 de participanți de pe 5 continente. Revin în țară pe 12 mai, când voi continua maratonul de proiecte și evenimente de pe luna mai.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!