Update: Câștigătorii invitațiilor la GPeC Summit

Update: Câștigătorii invitațiilor la GPeC Summit

Am extras câștigătorii invitațiilor la GPeC Summit

Concurs: câștigă două invitații la GPeC Summit

Felicit pentru noroc:

 • Roxana Strătică;
 • Cristina D.C.

Update: În condițiile în care primele persoane sunt deja invitați în urma câștigării concursului pe alte bloguri, am extras din nou. De data aceasta, nr. 6 și 12 au fost norocoase, Ioana și Irena.

Mai multe informații vor primi pe email în zilele următoare.

random generated

Extragerea s-a făcut pe ordinea comentariilor, fiind douăsprezece persoane înscrise în concurs. Numerele 8 și 9 au fost norocoase.

 1. Laurențiu;
 2. Răzvan;
 3. Răzvan;
 4. Mihai;
 5. Cătălina;
 6. Ioana;
 7. Ștefan Andrei Marius;
 8. Roxana Strătică;
 9. Cristina D.C.;
 10. Tudor Barbu;
 11. Cristina Ciochină;
 12. Irena.

castigatori invitatii concurs

Sper ca respectivii câștigători să se bucure de informațiile obținute în cadrul evenimentului. Pentru ceilalți, în social media vor fi transmite multe informații. Urmăriți hashtagurile evenimentului, printre care #GPeCSummit.

Start #GPeC2016

Totodată, se mai pot achiziționa bilete pentru a participa la cel mai mare eveniment de comerț electornic din România.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Update: Câștigătorii invitațiilor la GPeC Summit”

Comments are closed.