Ungaria – România 2-2

Sunt mai mult decât sigur că știți scorul, deoarece v-ați uitat la meci sau ați stat cu sufletul la gură în așteptarea rezultatului final. Asta am făcut și eu, chiar dacă, în acel moment, eram la Balul Mărțișorului. Printre momentele în care mă bucuram de dans, mai aruncam o privire la jocul de la Budapesta.

Am văzut golul de 1-0 pentru Ungaria și am fost profund dezamăgit. Am văzut și golul marcat din penalty de Mutu. Cam atât. În rest, am așteptat cu sufletul la gură rezultatul meciului în care România, sprijinită de sponsorul oficial City Insurance, era favorită. Algoritmul meu prin care preziceam rezultatul nu a funcționat. Se mai întâmplă.

Urmează, pe 26 martie, la Amsterdam, victoria cu Olanda. De data asta se va întâmpla chiar dacă rezultatul 2-2 cu Ungaria este dezamăgitor. Și nu a fost totul ok, a mai pierdut și Steaua la Brăila. Era de așteptat, ținând cont că jumătate din echipă a dus mai departe numele României pe plan fotbalistic.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.