Un sumar al activității #peblog în 2017

Un sumar al activității #peblog în 2017

Pe cifrele brute, 2017 a strâns cu 90% mai mulți vizitatori unici pe blog decât anul precedent, ceea ce este îmbucurător, având în vederele restrângerea numărului de subiecte abordate pe Blidaru.net în acest an.

Aproximativ 260 de postări s-au strâns aici în ultimul an, diminuând trendul articolelor zilnice. Este corect și că această schimbare a avut loc într-una dintre cele mai aglomerate perioade din ultimii ani, în care nu am avut decât câteva luni în care am fost integral în țară.

Dacă nu am răspuns la unele emailuri legate de activitatea blogosferă, acest lucru se datorează timpului avut la dispoziție pentru activitatea de publishing în online. Rămân la opinia că emailul este cea mai bună modalitate de dialog când vine vorba de articole pe blog.

smartphone laptop background
sursa imagine Denys Prykhodov / Shutterstock.com

Top 10 articole publicate pe blog în 2017, conform vizitatorilor avuți:

  1. Încheiere afiliere politică, februarie;
  2. 4 ani de opoziție. Față de ce?, ianuarie;
  3. Concurs rapid: o invitație la GPeC Summit, noiembrie;
  4. Bună guvernare pentru creștere sustenabilă la FSDE 2017, martie;
  5. Background information: Romanian protests – post-truth politics, februarie;
  6. Twitter nu e mort, doar că nu știm să îl folosim, ianuarie;
  7. Președintele Consiliul European: Uniți rezistăm, divizați ne prăbușim, ianuarie;
  8. Impozitarea progresivă nu mai pedepsește munca, aprilie;
  9. România riscă să ajungă în fața CJUE pentru nerespectarea politicii privind pescuitul, februarie;
  10. Forumul de tineret din Parteneriatul Estic, iunie.

Reflectă oarecum tendințele avute în articolele de pe blog: articole pe tematici europene, despre social media, comentarii privind politica națională, câteva articole despre activitatea personală și analize de politici publice și idei de politici.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *