Tractări auto, respectiv transport Anglia – România

O firmă care se ocupă de acest tip de servicii realizează transportă autoturisme pe traseul Anglia – România, le lasă unde doriți, ori în întreaga țară, ori în județul Arad. Oferă cele mai avantajoase prețuri, iar cursele se fac în orice zi, la cererea clientului.

Așa începe povestea din ziua de astăzi, referitoare la transportul autoturismelor în țară, aduse din alte părți pentru a intra în parcul auto din România. Cetățenii români, se pare, iubesc aceste automobile și le transportă acasă pentru a se bucura de ele.

Părerea mea, referitoare la astfel de servicii, este una cu dus și întors. Dat fiind că nu îmi plac mașinile, vreau ca majoritatea să dispară din România și să lase loc dezvoltării unor servicii de transport public moderne, la prețuri acceptabile și performante. Desigur, cele care funcționează pseudo-ecologic sunt acceptate. Totodată, este bine că se îmbogățește în acest mod parcul auto român. De ce? Pentru că asta înseamnă că sunt prea scumpe prin țărișoara noastră, că nu ne permitem ceva nou sau că vrem întotdeauna mai mult. Taxele către stat apar, sunt acceptabile și acceptate, banii intră anual la buget și așa susținem sectorul public.

Revenind la subiectul tractărilor auto, traseul și alte detalii sunt stabilite în concordanță cu voința clientului. Mi se pare normal, dat fiind că acesta este beneficiarul. Să nu uităm că există și asigurare de răspundere deplină pentru a purta de grija vehiculul. Așadar beneficiați de un serviciu profesionist de transport Anglia Romania.

Puteți urmări clipul de mai jos și vă veți convinge de ceea ce am spus, în cazul în care aveți nevoie de tractări:

 

Să recapitulăm: tractări auto Anglia – România, siguranță, profesionalism, șoferi bine formați cu experiență de 10-15 ani în domeniul transportului internațional, precum și alte beneficii la dispoziția clientului. Acestea sunt câteva dintre avantajele oferite de firma Optimal Auto.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

One Reply to “Tractări auto, respectiv transport Anglia – România”

  1. Bine facuta incarcarea, nu va lasati masinile pe mainile unor incepatorii, pentru cativa banuti in plus apelati la firme specializate. Despre baietii din Arad numa lucruri bune se aud.

Comments are closed.