Susținere 2.0 pentru o echipă de bloggeri la Triathlon Challenge Mamaia

Patru echipe de bloggeri la Triathlon Challenge Mamaia

Patru echipe blogosferice participă la Triathlon Challenge Mamaia, ediția a V-a, eveniment organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic, fiind cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est. Blogal Initiative lansează o provocare, iar eu m-am gândit o bună perioadă de timp pe cine să susțin. Știu că gândurile pozitive vor alunga piedicile care vor apărea în fața echipelor înscrise care duc blogosferea românească tot mai aproape de podium.

Acum, încercând să par cât mai serios, am o mare problemă, în sensul că nu știu pe cine să mizez. Blogurile le citesc de ceva timp. Feedly s-a obișnuit cu ele, motiv pentru care dificultatea alegerii este foarte mare. Oare pe cine voi susține pe 7 septembrie?

Suspans… Susțin echipa numărul…

Aș da cu banul, dar nu pot lăsa situația chiar așa. Citind din nou lista cu participanți, am descoperit un blogger pe care l-am cunoscut face-to-face acum câțiva ani la un blogmeet în Focșani și care va fi ciclist la Triathlon Challenge Mamaia.

Așadar, susțin echipa numărul 1 (un număr predestinat), fiind formată din Istvan Bertalan ca înotător, Vasile Francisc ca alergător și Vlad Dulea – ciclist.

Acum, sunt curios să văd rezultatele, căci va fi foarte interesant, ținând cont de concurență :)

Baftă!

*sursă imagine facebook.com/TriathlonChallenge

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Susținere 2.0 pentru o echipă de bloggeri la Triathlon Challenge Mamaia”

Comments are closed.