Sunt 10 ani suficienți?

justitie

Sunt 10 ani suficienți?

Sunt aproximativ cinci ani de închisoare efectivă suficienți pentru prejudiciile create câtorva generații?

Sunt aproximativ cinci ani de închisoare suficienți pentru pedepsirea expresiei corupției românești?

Sunt aproximativ cinci ani de închisoare suficienți pentru o persoană care a jonglat cu comunismul naționalist românesc, tranziția spre democrație și copilul democratic din perioada post-2004?

Sunt suficienți acești ani pentru distrugerea sistematică a unor vieți prin trustul de presă deținut și presiunile puse astfel?

Sunt suficienți acești ani pentru controlul din umbră al câtorva partide politice?

Sunt suficienți acești ani pentru crearea unei socieți civile alternative?

Sunt suficienți acești ani pentru dezinformare în masă?

Sunt suficienți acești ani pentru abuzurile create?

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Sunt 10 ani suficienți?”

  1. Voiculescu nu e singur, sunt multi moguli in spate care fac la fel sau mai rau, dar nu se arata inca!!
    Coruptia nu o face doar Voiculescu, toti sunt la fel… toti fac manarii, contractele cele mai mari sunt cu statul, evaziune tot se face, politicul este de vina!! Nu politicul a intrat la inchisoare ieri, ci un ghimpe…o musca a lui.

Comments are closed.