Start înscrierilor magazinelor online la cea de-a IX-a ediție a GPeC

Gala Premiilor eCommerce (GPeC) a ajuns la a IX-a ediție.  Magazinele online se pot înscrie în competiție de astăzi, 25 aprilie, până pe 23 mai.  Competiția este reprezentativă pentru industria eCommerce din țară.

Gala Premiilor eCommerce

Despre competiția GPeC 2014

Dacă îndeplinesc criteriile de preselecție, magazinele online sunt acceptate în competiție. După, douăzeci de specialiști evaluează magazinele, evaluare care are loc la momente diferite:

  • jurizarea inițială – 30 mai – 27 iunie, timp în care juriul va emite și o serie de recomandări pentru îmbunătățirea performanțelor;
  • jurizarea finală – 1 – 29 octombrie, momentul în care se va observa evoluția sau regresul în privința problemelor semnalate.

Magazinele beneficiază de servicii de 3000 de euro

Cu o investiție de 250 de euro pentru a se înscrie în competiție, magazinele înscrise primesc servicii în valoare de aproximativ 3000 de euro. Despre ce servicii este vorba?

  • acces la rapoarte de jurizare care conțin explicații din partea auditorilor și recomandări profesioniste de peste 2000 euro;
  • magazinele online românești primesc Marca de Încredere TRUSTED gratuit pentru 12 luni – în mod normal, aceasta costă 120 de euro;
  • acces la tool-urile de optimizare a conversiilor și A/B testing Marketizator si Vibetrace  – abonamentalee lunare pentru cele două instrumente costă 800 euro;
  • consultanță avizată de la membrii juriului în cadrul Întâlnirilor Consultative GPeC;
  • magazinele online care se înscriu în competiția GPeC 2014 până pe 9 Mai inclusiv au acces gratuit la GPeC Summit în limita a 2 persoane/magazin (3 zile de Conferință, Workshopuri și E-Commerce Expo – eveniment desfășurat în București, pe 26-27-28 Mai) – economisire 254 euro.

Despre GPeC Summit

Dat fiind că tot am ajuns la GPeC Summit, trebuie să precizez că este un eveniment internațional care oferă o mulțime de posibilități de networking și învățare. Are loc între 26 și 28 mai 2014 și aduce speakeri internaționali, keynote-uri inspiraționale și panel-uri de dezbatere, 12 workshopuri pe cele mai importante subiecte pentru orice afacere online, eCommerce Expo cu furnizorii de soluții și servicii de comerț electronic pentru magazinele online și eCommerce Party.

Înscrierea la Gala Premiile eCommerce 2014

Formularul de înscriere este disponibil aici. Pe GPeC.ro sunt disponibile informații cu privire la etapele competiției, criteriile de preselecție, de jurizare și nu numai.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

2 Replies to “Start înscrierilor magazinelor online la cea de-a IX-a ediție a GPeC”

Comments are closed.