Spider-Man 3 ( 2007)

Am vazut filmul in ajunul Craciunului pe Pro TV. Continua traditia un film bun cu actiune, supereroi, arme sf, monstri si batalia dintre bine si rau.

Filmul continua povestea din Spider-Man 1 si 2 , dar filmul acesta fiind superior din mai multe puncte de vedere :

  1. Actiunea este mult mai complicata, date fiind alternantele Omului Paiajen, dar si a lui Harry Osborne ( parca asa il chema)
  2. Mai multe rasturnari de situatie intre povestea de iubire dintre Mary Jane si Peter Parker.

Daca doriti sa cititi un plot , va recomand sa apasati Alt+F4 sau sa deschideti un alt tab si sa cautati intr-un alt loc.

Ultima parte aparuta din Spider Man nu lasa loc unei continuari, unul dintre personajele principale decedand. Filmul aduce fata de partile precedente un lucru nou :  Spider Man are nevoie intr-adevar de ajutor in unele momente ( nemaifiind personajul care castiga batalia dinainte sa o inceapa) si se lupta cu mult mai multi raufacatori cu puteri extraordinare .

Nu vreau sa analizez legatura dintre Peter si Mary Jane, deoarece era de asteptat ca filmul sa aiba un happy end la acest nivel…

Ce as putea remarca? ( sau mai bine spus ce mi-a ramas intiparit in memorie):

  1. Spider Man in fata drapelului Statelor Unite ( imi venea sa rad, de parca regizorul si scenaristul ar fi vrut sa transforme un personaj din benzi desenate, initial, intr-un simbol US);
  2. Confesiunea lui Sand Man ( era intr-adevar greu de crezut ca intr-un film precum Spider Man un raufacator ajunge sa se spovedeasca in fata si sa ii ceara iertare personajului pozitiv principal);
  3. Lacrimile lui T. Maguire  ( cel ce il interpreteaza pe Peter Parker ) in momentul de mai sus.

Recomand filmul celor ce vor sa aiba o seara/dupa amiaza relaxanta cu un film de actiune , sf . Este genul de film pe care puteti sa il vedeti cu punga de floricele in maini .

Nota : 6.5

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.

2 Replies to “Spider-Man 3 ( 2007)”

  1. Pingback: http://blidaru.net/punct
  2. La mulţi ani şi ţie!
    L-am văzut şi eu tot la tv, când am fost la ai mei. Nu pot să spun însă că m-a impresionat, nu am fost pasionată de Spiderman. Însă e ok de privit, spre deosebire de alte aberaţii. :)

Comments are closed.