Sesiune de prezentare a candidaturii pentru Consiliul FSP

Sesiune de prezentare a candidaturii pentru Consiliul FSP

Am fost la Roma în perioada campaniei pentru locurile rămase libere pentru studenții reprezentanți în Consiliul Facultății de Științe Politice. Norocul meu s-a ivit, într-un fel, în ziua alegerilor. În timp ce coboram din tramvai, mergând spre facultate să votez, aflu că campania s-a prelungit până duminică, iar alegerile au loc luni.

Pe ultimă sută de metri, căci învață puțină lume în ziua de vineri, deci nu prea e timp de prezentări și convins studenții prin întâlniri face-to-face, am stabilit un hangout pentru ziua de sâmbătă, la ora 16:00, structurat în două parți:

  • prezentarea candidaturii în 20 de minute;
  • întrebări și răspunsuri în 30 de minute.

Sper că vor accepta invitația mea cât mai mulți studenți de la FSP SNSPA și că va fi o întâlnire virtuală cu adevărat productivă.

Google Hangout cu informații despre candidatura pentru Consiliul FSP

 

INVITAȚIE

Dragi colegi,

Vă invit la un Google Hangout cu scopul prezentării candidaturii mele pentru pozițiile libere de student reprezentant in cadrul alegerile de luni, 23 martie 2015.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 martie 2015, ora 16:00, la adresa http://goo.gl/lCx9LG. Acesta va fi structurat în două secțiuni: prezentarea candidaturii și o sesiune de Q&A.

Toate cele bune!

candidatura fsp

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!