România votează pentru Dezvoltarea Durabilă post-2015

Poți contribui la consultările naționale pentru pregătirea Agendei post-2015 și a obiectivelor de dezvoltare durabilă. Observându-se progresul pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului (Millenium Development Goals), în momentul acesta oameni din 194 de țări participă direct sau indirect la consultările pentru elaborarea Agendei ONU de Dezvoltare post-2015.

Prin urmare, la momentul actual se desfașoară o consultare la nivel global despre Agenda Post-2015 prin organizarea de mese rotunde la nivel național în aproximativ 100 de țări, 6 consultări regionale și 11 consultări tematice la nivel mondial pe urmatoarele tematici principale: inegalitate, sănătate, educație, creștere economică și ocuparea forței de muncă, sustenabilitate a resurselor naturale si a mediului inconjurator, guvernare, conflicte, dinamica populației, siguranța alimentelor și nutriție, energie si apa.

Implică-te răspunzând la cele șase întrebări privind prioritățile de dezvoltare durabilă pentru România din domeniile economic, social și mediu. Chestionarul este disponibil aici. Sunt șase întrebări la care poți răspunde până pe 31 august 2013.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!