Robotzi Ep. 7

La fel ca episodul precedent, si cel cu numarul sapte, “Tratament” a aparut intr-o zi de joi, pe site-ul Creative Monkeyz. Il puteti viziona aici.

Multi spun ca este un episod mai slab decat precedentul, dar voi astepta sa il vad si eu pentru ca nu stau trei ore sa mi se incarce clipul. ( nu e vina mea, ci a Internetului).

Sper sa il vad cat mai repede, deoarece sunt printre ultimele persoane din galaxia Calea Lactee care nu l-au vazut.

Ma bucur ca au reusit sa creeze o comunitate in jurul site-ului care sa comenteze, sa vizioneze si sa click-uiasca.

Pana atunci, eu voi mai citi un capitol din manualul de geografie si voi juca un joc de Conquiztador ( la care am revenit, nu stiu cum, acum cateva zile).

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

One Reply to “Robotzi Ep. 7”

Comments are closed.