Revin în câteva zile

Am fost cam absent pe blog în ultima perioadă. Revin foarte curând, probabil de la începutul săptămânii viitoare, cu actualizări zilnice sau aproape zilnice.

În perioada asta, mi-am dedicat timpul sesiunii, licenței și altor lucruri mai universitare. Asta nu înseamnă că nu am urmărit ce s-a mai întâmplat, ci doar că nu am avut prea mult timp să scriu.

Toate cele bune!

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!