Răspuns privind acțiunile UE privind creșterea securității lucrătorilor pe piața internă

Răspuns privind acțiunile UE privind creșterea securității lucrătorilor pe piața europeană a muncii

Am primit răspunsul din partea DG Ocupare, Afaceri Sociale și Incluziune cu privire la întrebările puse la jumătatea lunii martie în legătură cu acțiunile Comisiei Europene pentru rezolvarea cazurilor de sclavie modernă apărute în presă.

Trimisesem inițial întrebarea către DG Justiție și Consumatori, însă a fost redirecționată către direcția care se ocupă de partea de ocupare și afaceri sociale.

Răspunsul oferă informații despre activitatea Comisiei Europene, în special, din ultimii trei ani pentru creșterea securității forței de muncă europene pe piața europeană a muncii.

Documentul este disponibil la adresa aici: raspuns solicitare Madalin Blidaru.

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *