raspberry hack, primul hackathon din România pe Raspberry Pi

A venit momentul să te pregăteşti pentru o nouă super provocare: raspberry hack, primul hackathon din România pe Raspberry Pi.

Vino la Raspberry Hack, o competiţie de 24 de ore în care vei putea dezvolta proiecte de software si harware folosind într-un mod cât mai ingenios Raspberry Pi, unul dintre gadgeturile momentului. Efortul tău îţi poate aduce unul dintre premiile puse la bătaie, a căror valoare totală este de 3500 euro.

Participă individual sau în echipă, alături de încă 3 colegi. Trebuie însă să îţi alegi categoria la care crezi că poţi dezvolta proiecte inedite – software sau hardware.

Evenimentul va începe la ora 10.30, 20 aprilie 2013, la Crystal Palace Ballrooms. Competiţia propriu-zisă se va desfăşura pe durata a 20 de ore, alte 4 ore fiind alocate jurizării proiectelor. Participarea la eveniment este gratuită.

Înscrie-te acum la competiţie, locurile sunt limitate! Mai multe detalii și înscriere, disponibile aici: www.hackathon.ro/formular-inregistrare

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!