raspberry hack, primul hackathon din România pe Raspberry Pi

A venit momentul să te pregăteşti pentru o nouă super provocare: raspberry hack, primul hackathon din România pe Raspberry Pi.

Vino la Raspberry Hack, o competiţie de 24 de ore în care vei putea dezvolta proiecte de software si harware folosind într-un mod cât mai ingenios Raspberry Pi, unul dintre gadgeturile momentului. Efortul tău îţi poate aduce unul dintre premiile puse la bătaie, a căror valoare totală este de 3500 euro.

Participă individual sau în echipă, alături de încă 3 colegi. Trebuie însă să îţi alegi categoria la care crezi că poţi dezvolta proiecte inedite – software sau hardware.

Evenimentul va începe la ora 10.30, 20 aprilie 2013, la Crystal Palace Ballrooms. Competiţia propriu-zisă se va desfăşura pe durata a 20 de ore, alte 4 ore fiind alocate jurizării proiectelor. Participarea la eveniment este gratuită.

Înscrie-te acum la competiţie, locurile sunt limitate! Mai multe detalii și înscriere, disponibile aici: www.hackathon.ro/formular-inregistrare

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.