QuickMobile a demarat o campanie de pre-comanda pentru iPhone 6

Fanii Apple au stat cu gândul la noile vești care au fost anunțate de către executivul companiei. Ei, bine, a sosit și momentul, iar zilele precedente au adus vestea a două noi modele iPhone: iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

apple smartphone

QuickMobile aduce noile modele Apple în premieră în România

Quickmobile vine în întâmpinarea celor mai pasionați consumatori ai brandului Apple din Romania: publicul va avea ocazia, începand cu 19 septembrie, să cumpere primele terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus în premieră în România. Prețurile pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB.

Campanie de precomandă începută pentru cele două modele iPhone

Mai mult, QuickMobile a demarat din 10 septembrie o campanie de pre-comanda pentru cele două noi modele Apple.

Caracteristici iPhone 6 și iPhone 6 Plus

iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt cu 50% mai rapide decât primele telefoane lansate de Apple și cu 25% mai rapide decât modele anterioare datorită noilor procesoare A8. În cea mai subțire carcasă de până acum a unui iPhone se ascunde și un co-procesor M8 care va măsura presiunea aerului pentru a detecta altitudinea la care se află utilizatorul telefonului.

Smartphone-urile au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inchșsi o rezoluție HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli. Cele doua noi modele sunt cele mai subțiri iPhone-uri fabricate vreodată. iPhone 6 are 6,9 mm grosime, iar iPhone 6 Plus, 7,1 mm.

Acestea sunt disponibile în trei culori pastrând paleta modelelor iPhone 5S: gri, alb si auriu. Tot trei sunt și opțiunile de memorie disponibile: 16 GB, 64 GB si 128 GB. Camera de 8 megapixeli a noilor telefoane Apple are atât o lentilă mai bună, cât și un procesor mai rapid. Aceasta va detecta automat fetele persoanelor fotografiate și cu ajutorul stabilizatorului de imagine va permite realizarea de fotografii de calitate si in conditii de luminozitate mai slaba.

Vor avea o baterie cu o autonomie de p na la 14, respectiv 24 de ore și vor folosi sistemul de operare iOS 8.

Prețurile noilor produse Apple în România

Prețurile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB  iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costa 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei. Descopera mai multe detalii: http://www.quickmobile.ro/telefoane/apple/. Precomenzile se pot face pe același site, dar și în magazinele din țară.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.