Prezent la Webstock 2017

Prezent la Webstock 2017

Pe ultima sută de metri, m-am înscris la Webstock, „cel mai mare festival de social media din România”. Aduce împreună profesioniști și pasionați de ceea ce înseamnă comunicare digitală, cu un accent puternic pe ceea ce se întâmplă în social media.

Webstock are loc pe 29 septembrie și este un eveniment organizat de Evensys. Detalii despre eveniment sunt. Detalii despre eveniment și înregistrare sunt disponibile la adresa 2017.webstock.ro.

Evenimentul este format din două părți: o conferință care aduce în prim-plan online-ul din România și tendințele din zona social media, precum și Gala Webstock Awards, în care vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul din România din ultimul an.

Conferința vine cu o secțiune de dezbateri axate pe influencer marketing și blogging, cu una „how to” cu tematici ce țin de Instagram și bune practici, și una de trenduri – studii de caz, idei digitale.

20 de persoane au fost nominalizate pentru „ABSOLUT Online Personality of the Year”, votul fiind deschis până pe 25 septembrie. Mai sunt câteva zile în care poate fi votat favoritul. Eu am făcut deja asta. Poți vota personalitatea online a anului la adresa aceasta.

Voi relata o serie de idei din cadrul Webstock 2017 prin intermediul blogului și social media, la fel ca în anii precedenți. Ce s-a discutat la edițiile la care am mai participat:

  1. Câteva concluzii în urma Webstock 2013
  2. Webstock. Blogging. Trei idei – 2015
  3. Cine folosește Snapchat în România? – 2016
webstock 2017
sursa imagine: fb.com/webstock

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.