Prea multă zarvă și mizerie

Cam așa aș putea să caracterizez campania anti-Băsescu ce are loc zilele acestea. Referendumul putea fi organizat în maxim 90 de zile, însă s-a preferat organizarea acestuia în mai puțin de 30.

Campania aceasta mi s-a părut foarte agresivă, aici neincluzând încă mediul online. Cu sau fără campanie, poporul decide dacă a fost sau nu vorba de ilegimitate.

Sunt curios dacă va trece, la fel ca și în celelalte campanii, cineva care să dezlipească afișele și materialele de pe pereți sau cele ajunse pe jos. Mulțumesc!

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!