poVESTE din Romania

contest romania tourism Mi-a plăcut ideea: un clip de maximum cinci minute despre România, un concurs și trei premii interesante. Concursul este deschis tuturor persoanelor cu cetățenie, fiind organizat de Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism prin Autoritatea Națională pentru Turism.

Premiile concursului poVESTE din Romania

The finalists will present themselves to the jury and will give a brief overview of the movie and the shortlisted movies will be screened at the The “poVESTE DIN ROMÂNIA” Gala. The best films will be awarded as follows:

  • First Prize – participation at the London Exhibition + Expo Milano 2015 + soundtrack signed by Gheorghe Zamfir
  • Second Prize – participation at the Stuttgart Exhibition and Expo Milano 2015
  • Third Prize – a holiday in Romania

Detalii pewww.romania.travel. P.S.: De data aceasta, nu o să fiu rău și să comentez asupra metodologiei de concurs, asupra ușurinței fraudării concursului sau a traducerii parcă cu Google Translate a regulilor în limba engleză. 

Sunt Mădălin Blidaru și doresc să îți spun „bine ai venit” în casa mea digitală. Sper că ai găsit informații folositoare și un mediu plăcut. Sunt blogger și scriu aici de aproximativ șapte ani. Urmăresc ceea ce se întâmplă în social media și, în același timp, pe glob. Pregătit în domeniul relațiilor internaționale, pasionat de dezvoltare sustenabilă, m-am implicat în numeroase proiecte și acțiuni pornite cu gânduri bune; am trecut prin mai multe organizații, fie ele locale, naționale sau internaționale, de unde am avut ce să învăț. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale. Toate cele bune!