Poți sprijini participarea lor la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare

campion caine de salvareLabradorul Edelhund Aldo Goldi este campion pe echipe IPO-RM. Vedem cum are o carieră în acest domeniu. Ceea ce face el este cu adevărat impresionant: este un câine de salvare. Are o datorie pe care și-o respectă conștiincios și în care crede. Asta apreciez cel mai mult la acest labrador.

Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare

România este pe locul al nouălea la nivel mondial în topul țărilor cu tradiție în pregătirea echipelor canine de salvare. Anul acesta, labradorul din imagine alături de amicii săi face parte din echipa care s-a calificat la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare care va avea loc în Italia, între 20 și 24 august 2014.

Poți sprijini prin donații participarea la eveniment

Din păcate, nu au resursele financiare necesare pentru a ajunge la eveniment, dar îi poți sprijini, donând în conturile de mai jos pentru susținerea participării acestora:

Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,
cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont în euro, SWIFT : BRDEROBU,
cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont în lei

O echipă de campioni

Dar echipa nu are doar un campion, ci este o echipă de campioni. De ce spun asta? Păi, să aruncăm o privire asupra rezultatelor lor:

1. Liviu Ionescu – cu labradorul Neky Liguard – triplu campion national RH FL, atit la individual cit si pe echipe IPO-RM, locul 9 la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012- FCI WCH (din Top 100), campion international;
2. Corina Diaconu – cu labradorul Nesie Liguard – campion national la individual RH T, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH;
3. Carmen Popescu – cu labradorul Yaro Pit Black Tiger – vicecampion national RH FL, campion national pe echipe IPO-RM;
4. Elvis Tița – cu ciobanescul alb elvetian Dias – vice campion national IPO-RM;
5. Daniel Oacă – cu labradorul Next Liguard – vice campion national RH F, vice campion national cu echipa IPO-RM, locul 9 cu echipa la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012 – FCI WCH;
6. Robert Berendei – cu labradorul Edelhund Aldo Goldi – campion pe echipe IPO-RM.

Le urez mult succes, iar dacă vor reuși să ajungă la destinație, chiar vreau să văd cum se vor descurca.

Sunt Mădălin Blidaru. Dacă vrei să îmi transmiți ceva, mă găsești la madalin [at] blidaru [dot] net sau pe diferite rețele sociale.